Sponsors


Gun jezelf en je kind de uitstekende kinderopvang van Vlietkinderen!
Wij hebben locaties voor dag- en buitenschoolse opvang (voor, tussen en na schooltijd) in Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen). Dichtbij of in de basisscholen en uitstekend bereikbaar.
Je kind toevertrouwen aan anderen is geen gemakkelijke beslissing. Dat begrijpen wij maar al te goed. Maar, kies je voor kwaliteit? Dan is er maar één keus en dat is Vlietkinderen. Wij bieden meer dan opvang alleen. Meer uitdaging, meer continuïteit, meer veiligheid en meer pedagogische kwaliteit. Bij ons ervaren kinderen ruimte om te groeien, op elk gebied. Je kunt met een gerust hart aan het werk, jouw kind is in vertrouwde handen, dat is een prettig gevoel.
Ben je nog op zoek naar een leuke baan? Ook dan kun je terecht bij Vlietkinderen! Kijk eens op www.vlietkinderen.nl en ontdek de mogelijkheden.


Al sinds 2009 het vertrouwde adres in winkelcentrum ’t Hoge Veen in Leidschenveen voor alles wat u maar kunt bedenken op het gebied van vis. Begin 2016 zijn wij van Visgilde Leidschenveen veranderd naar Visspecialist Klein Scheveningen. Een nieuwe naam, maar nog steeds de vertrouwde kwaliteit! De keuze voor de nieuwe naam was voor ons een logische. Iedere ochtend rijden wij met plezier naar de haven van Scheveningen om de meest verse producten voor u in huis te halen. We halen de haven van Scheveningen een stuk dichterbij voor u, zodat u bij de dagelijkse boodschappen meteen die verse vis rechtstreeks uit de haven van Scheveningen in huis haalt! .


Bruna is marktleider op het gebied van (kinder-)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten, en één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. Bruna.nl speelt daarbinnen een belangrijke rol in onze omnichannel strategie en de verkoop van ons assortiment.

Sinds december 2017 is Bruna samen met Bookchoice en VBK uitgevers onderdeel van de Shared Stories Group. Ons gezamenlijke doel is om auteurs te verbinden met lezers. De wereld van het lezen verandert, hier spelen we op in met innovatie en nieuwe concepten.


Bij de lekkerste ijswinkel van Zuid-Holland. Gelegen aan het historische sluizencomplex in het centrum van Leidschendam vormt de ijssalon een ideaal punt om een pauze in te lassen tijdens uw wandel- of fietstocht.

Zittend op het gezellige terras of rondkuierend met een ijsje in de hand, kunt u genieten van bootjes, fietsers, wandelaars of andere ijsliefhebbers.
IJssalon Fanielje is gevestigd bij de sluis in het oude centrum van Leidschendam.


GroenRijk de Wilskracht is een tuincentrum in Den Haag, waar u alles vindt voor huis, tuin & dier! Wat ons onderscheidt van de andere tuincentra in Den Haag? Liefde voor planten en bloemen zodat we u een goed advies kunnen geven. Ook hebben wij stylisten en hoveniers in dienst die alles kunnen vertellen over de inrichting voor binnen en buiten.

Fiets070 is dé fietsenmaker in Leidschenveen in de handigste fietsenzaak van Nederland. Een afspraak maken voor je fiets gaat super makkelijk en gewoon even langsfietsen, zonder afspraak kan uiteraard ook. Ook je racefiets, mountainbike, kinderfiets of E-bike is hier in goede handen. Kom naar Fiets070 voor service van een vakman in hart en nieren. Fiets070 gaat voor 100% tevredenheid.